dan is er nog dat vervloekte

GRAAFSPEL

Waarde liefhebbers van de kokosnoot,


Wij hebben nog een heuse verrassing in petto!


Een verrassing met dubbele r, u leest het goed. Gelukkig maar, zeg.


Neen, in het kader van onze tweede editie leek het ons meer haalbaar om een tijdscapsule te begraven die door u, onze trouwe lezer en aldus nakomeling opgegraven dient te worden.


Op een geheime plek ligt deze tijdscapsule gevuld met waardevolle geschenken, hebbedingetjesen en feestartikelen te wachten om gewonnen te worden. Onder een berg afwas? In een bushokje? Wie zal het zeggen?


De wegwijzer onderaan – een heus graafspel – staat u bij tijdens uw queeste. Een race tegen de tijd!


U dient thuis vijf stappen te volgen. Een halfslachtig kruiswoordraadsel, een fotoronde, een rebus, een gedicht en nog eens rebus slash fotoronde die elk om beurt ontraadseld willen worden.


Met uw familie, vrienden, eventueel een trouwe viervoeter of een metaaldetector die rondslingert op zolder zal u zich een weg mogen banen naar deze plek. Vergeet ook uw schep niet!


Wie als eerste de plaats vindt en er de schat opgraaft, wint! Trek een foto van uzelf met uw kompanen op de plaats die gevonden moet worden. Plaats deze foto op onze Instagramaccount.


Haal onze tijdscapsule van onder het stof en dan praten we verder!


Wie niet eerst is, wint alsnog eeuwige roem en het respect van onze gehele crew. Plaats ook uw kiekje op onze Instagram.


Wij wensen u allen alvast een fictieve spade. Want u zal graven!


Veel succes!


Coconuts
Be Coconuts, Stay Coconuts